Jäätisemasina kasutusjuhend

  • Eemalda ülemine kaas, vajutades õrnalt kaane tagaosale
  • Täida anum jäätiseseguga minimaalselt MIN, maksimaalselt MAX tähiseni ja aseta kaas tagasi. 
  • Pane pistik vooluvõrku ja lülita masin vasaku külje alt sisse.
    (tähistatud POWER) 
  • VALMIS -> Masin alustab jäätise segamist. 
  • Kui seda ei toimu, hoia START nuppu all 3 sekundit ja veendu, et valitud oleks JÄÄTISE MÄRGIGA NUPP (2) 
  • + ja – märgiga (nooltega) nupud muudavad valmiva jäätise konsistentsi, ehk paksust (mitte temperatuuri!), skaalal 1.0 (vedel) – 10.0 (tihke) . Soovituslik on hoida seda umbes 8 juures. 
  • Jäätise valmimise aeg sõltub jäätise kogusest. Näiteks 4L ajakulu on ca~1 tund ja 15 minutit. Jäätise optimaalne serveerimistemperatuur on -8C juures.
  • SERVEERI JÄÄTIST TÕMMATES KANGI ENDA POOLE
  • Kui temperatuur langeb alla -13◦C, on jäätis otsas. Lisa jäätisesegu või lülita masin välja.
  • NB! Masinast ei saa kõike jäätist kätte, väike kogus jäätist kleepub segaja ja seina külge.
  • HOIATUS! – OHU KORRAL EEMALDA PISTIK VOOLUVÕRGUST! 
  • Ära kraabi lusikaga või muu esemega jäätist masinast seest ja ära lisa masinasse tahked aineid! 
  • Kui masin on seisnud üle 3 minuti, siis ära seda enam tagasi käima lülita! 
  • Kasutatud jäätisemasina transpordil võib esineda jäätise lekkeid. 
  • Jäätisemasina transport ainult püstiasendis! Kaal 27kg, 62 cm x 20 cm x 48 cm

Kontakt:   info@j22tisemasin.ee