Jäätisemasina kasutusjuhend
- Eemalda ülemine kaas, vajutades õrnalt kaane tagaosale
- Täida anum jäätiseseguga minimaalselt MIN, maksimaalselt MAX tähiseni ja aseta kaas tagasi.
- Pane pistik vooluvõrku ja lülita masin vasaku külje alt sisse.
(tähistatud POWER) - VALMIS -> Masin alustab jäätise segamist.
- Kui seda ei toimu, hoia START nuppu all 3 sekundit ja veendu, et valitud oleks JÄÄTISE MÄRGIGA NUPP (2)
- + ja – märgiga (nooltega) nupud muudavad valmiva jäätise konsistentsi, ehk paksust (mitte temperatuuri!), skaalal 1.0 (vedel) – 10.0 (tihke) . Soovituslik on hoida seda umbes 8 juures.
- Jäätise valmimise aeg sõltub jäätise kogusest. Näiteks 4L ajakulu on ca~1 tund ja 15 minutit. Jäätise optimaalne serveerimistemperatuur on -8C juures.
- SERVEERI JÄÄTIST TÕMMATES KANGI ENDA POOLE
- Kui temperatuur langeb alla -13◦C, on jäätis otsas. Lisa jäätisesegu või lülita masin välja.
- NB! Masinast ei saa kõike jäätist kätte, väike kogus jäätist kleepub segaja ja seina külge.
- HOIATUS! – OHU KORRAL EEMALDA PISTIK VOOLUVÕRGUST!
- Ära kraabi lusikaga või muu esemega jäätist masinast seest ja ära lisa masinasse tahked aineid!
- Kui masin on seisnud üle 3 minuti, siis ära seda enam tagasi käima lülita!
- Kasutatud jäätisemasina transpordil võib esineda jäätise lekkeid.
- Jäätisemasina transport ainult püstiasendis! Kaal 27kg, 62 cm x 20 cm x 48 cm
Kontakt: info@j22tisemasin.ee